background

Dienstverlening voor jouw bedrijf

Schakel een versnelling hoger in je digitaal verhaal en automatiseer je vloot. Ons multidisciplinair team sluit je voertuigen aan op GemOne, zodat je vlot aan de slag kan met je nieuwe telematica.

bedrijfsspecifieke benadering van a tot z

We vertalen best practices en bewezen methodes naar een oplossing voor jouw sector. Met maximaal gebruik van je bestaande infrastructuur. Onze 50 jaar ervaring met industriële apparatuur en 20 jaar expertise in digitalisering vormen de basis voor een bedrijfsspecifieke benadering van a tot z. Inclusief training van de eindgebruikers, indien je dit wenst.

GemOne maakt het je gemakkelijk. Zowel bij de installatie als bij het gebruik van je telematica. We koppelen op alle merken en types machines, schakelen vlot met bestaande hard- en software, en verwerken je data snel en veilig in de cloud. Zodat jij de volledige focus op je bedrijfsactiviteiten houdt.

Ontdek hoe GemOne ook tot jouw dienst staat

Maatwerk
Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Net als de noden en verwachtingen van telematica voor vlootbeheer. Of je nu voor Onyx of Sapphire kiest, je krijgt sowieso een systeem op maat van jouw bedrijf. Pas de vorm en inhoud van je rapportering aan met enkele klikken. Of stel eenvoudig zelf in vanaf welke waardes je een waarschuwing wil krijgen. Het zijn maar enkele van de talloze mogelijkheden.

Vraag je demo aan en ontdek het zelf
Integratie en aggregatie van bestaande telematica
Integratie en aggregatie van bestaande telematica

GemOne werkt merkonafhankelijk. Dat wil zeggen dat we probleemloos koppelen op alle merken in je vloot en zelfs op bestaande telematica-oplossingen. Als je voor GemOne kiest, behoud je bestaande trackers. We connecteren ze op ons platform, zonder extra hardware of bijkomende kosten. Onze software doet de rest. Dat vinden we als constructieve partner logisch.

Door proactief mee te denken vertalen we logistieke en digitale uitdagingen naar pasklare oplossingen. Combineer je verschillende telematica-systemen, waarbij je naar verschillende portalen moet surfen? Wil je toekomstgericht denken en zoek je een pakket dat machines met voorgeïnstalleerde systemen naadloos integreert?
GemOne is je antwoord.

Contacteer ons voor meer info

Automatisatie en integratie met bestaande bedrijfssystemen

Door de voordelen van GemOne vervolgens optimaal te integreren in je workflow, stellen we je efficiëntie op scherp. Van koppeling aan je verhuursoftware of ERP tot een automatisch melding voor periodieke onderhoudsbeurten.

Net als onze systemen zelf krijgt ook onze benadering vorm op basis van je specifieke situatie. Ons ervaren team staat klaar om samen de integratie met je bestaande bedrijfssystemen op punt te zetten. Heb je een gemotiveerd IT-team of bouw je graag zelf je geïntegreerd platform uit? We zetten je op weg. Uiteraard blijven we op elk moment van de integratie bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Contacteer ons voor meer info

Verzamel informatie van één machine tot een hele vloot

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren