background

Security & safety

Binnen een gezond bedrijf is veiligheid een cruciale factor. Op vlak van infrastructuur en op vlak van mensen. De telematica-oplossingen van GemOne verminderen risico’s, helpen bij het correct gebruik van machines en verlagen het aantal incidenten. Of je nu je vloot zelf gebruikt of verhuurt.

Aan veiligheidsnormen en -standaarden voldoen was nog nooit zo eenvoudig. GemOne integreert specifieke checklists, monitort de status van machines en zorgt dat er geen onbevoegde operatoren mee werken. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Je ervaart de voordelen van GemOne dagelijks.

Voldoen aan veiligheidsstandaarden
Voldoen aan veiligheidsstandaarden

Werk in overeenstemming met de richtlijnen van OSHA of andere regionaal gebonden veiligheidsstandaarden. Door die te verwerken in machinespecifieke safety checklists ben je zeker dat je medewerkers of huurders veilig met je vloot aan de slag gaan.

Veiliger werk voor je personeel
Veiliger werk voor je personeel

GemOne combineert verschillende mogelijkheden om de veiligheid van de machinegebruikers te boosten. Camera’s geven beter zicht. Gebeurt er toch een botsing, dan blokkeert de machine automatisch om de operator en de machine zelf te beschermen.

Correct gebruik van voertuigen
Correct gebruik van voertuigen

Veilig werken begint bij een correct gebruik van de vloot. Met de impactdetectie spoor je onzorgvuldig of onvoorzichtig rijgedrag op, zodat je snel kan ingrijpen. Op je eigen site, op verplaatsing of op de locatie van een huurder. Bekijk ook wie machines onnodig laat draaien, wie de sleutel omgekeerd in het slot steekt,… Een grondige analyse van deze data biedt houvast voor oplossingen op maat van de gebruikers.

Overzicht van de gebruikers
Overzicht van de gebruikers

Weet op elk moment wie een machine bestuurt. Tussen onze verschillende toegangscontrolesystemen vind je zeker een oplossing die bij je past. Je houdt de gebruikers in real time bij en voorkomt dat onbevoegden met je machine aan de slag gaan. Je kan bestuurderslicenties eenvoudig beheren en machinetoegang hierop afstemmen.

Proactieve partner voor je vloot

GemOne biedt voor elke vloot een gepaste oplossing. Van magazijnbeheer tot verhuur en gebruik op tal van locaties. Om een antwoord te bieden op al je noden en wensen zetten we dagelijks in op R&D. We ontwikkelen nieuwe toepassingen met meerwaarde voor jouw bedrijf. Dankzij de combinatie van compacte hardware en doorontwikkelde software.

 • Track & trace

  Weet op elk moment waar je voertuigen zich bevinden.

  Lees meer
 • Operationele efficiëntie

  Meet het gebruik en de efficiëntie van je vloot.

  Lees meer
 • Service & onderhoud

  Vermijd onverwachte kosten en downtime.

  Lees meer

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren