background

Operationele efficiëntie

Operationele gegevens zijn van grote waarde voor elk bedrijf. Meten is weten. En weten biedt ruimte voor optimalisatie van de productie. Op korte en op lange termijn.

De systemen van GemOne volgen je machines op de voet en gieten ze in overzichtelijke, gepersonaliseerde rapportering. Zodat jij op elk moment weet hoe je vloot gebruikt wordt. En vooral ook waar het beter kan.

Je ervaart de voordelen van GemOne dagelijks.

Vloot optimaal gebruiken
Vloot optimaal gebruiken

Bekijk het gebruik van machines tot in detail en gebruik die info voor optimalisaties. Welke machine wordt het meest gebruikt? Kan de samenstelling van je vloot beter? Het zijn maar enkele van de vragen waarop je antwoord krijgt. Zo detecteer je bijvoorbeeld over- en ondergebruik. En kan je tijdig ingrijpen.

Contractuele voorwaarden bewaken
Contractuele voorwaarden bewaken

Controleer of machines ook buiten de contractuele afspraken gebruikt worden. Zo kan je eventueel extra gebruik factureren of het contract bijsturen volgens de verander(en)de noden van de individuele klant.

Monitoring van het batterijniveau
computer
Monitoring van het batterijniveau

Door batterijmonitors toe te voegen aan je telematica hou je het energiepeil van je machines in de gaten. Je vermijdt onnodige slijtage van de dure batterijen en kan de laadcycli evalueren. Een stevige basis voor efficiëntere laadbeurten.

Snelle rapportering
Snelle rapportering

Verslag uitbrengen? Via de brede rapporteringsopties van GemOne staaf je je verhaal in enkele muisklikken met waardevolle data. Leg met minimale inspanningen duidelijke rapportering voor aan je stakeholders.

Proactieve partner voor je vloot

GemOne biedt voor elke vloot een gepaste oplossing. Van magazijnbeheer tot verhuur en gebruik op tal van locaties. Om een antwoord te bieden op al je noden en wensen zetten we dagelijks in op R&D. We ontwikkelen nieuwe toepassingen met meerwaarde voor jouw bedrijf. Dankzij de combinatie van compacte hardware en doorontwikkelde software.

 • Track & trace

  Weet op elk moment waar je voertuigen zich bevinden.

  Lees meer
 • Security & safety

  Zie wie je machines gebruikt en of dit veilig gebeurt.

  Lees meer
 • Service & onderhoud

  Vermijd onverwachte kosten en downtime.

  Lees meer

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren