background

Service & maintenance

Een vloot in topconditie voorkomt stilstanden en verhoogt de efficiëntie binnen je bedrijf. Elke machine nauwgezet opvolgen lijkt misschien onbegonnen werk. Tenzij je een systeem hebt dat alle data automatisch in kaart brengt. Zoals de oplossingen van GemOne.

Een tijdig onderhoud en een snelle opvolging van probleempunten. Dat zijn twee belangrijke voorwaarden voor een lange levensduur van je machines. Ze voorkomen bovendien plotse uitval en de bijhorende praktische problemen.

Je ervaart de voordelen van GemOne dagelijks.

Problemen proactief oplossen
Problemen proactief oplossen

Krijg automatisch een melding als er zich een fout voordoet op een van je machines. Door de tijdige opsporing van problemen, kan je de machine snel herstellen. Vaak nog voor er schade is.

Efficiënte technische interventies
Efficiënte technische interventies

Techniekers hebben, vanop afstand, toegang tot de foutcodes van machines. Ze kunnen snel een diagnose stellen en weten welk materiaal ze precies gaan nodig hebben bij de herstelling. Geen overbodige verplaatsingen meer en dus een besparing van tijd en kosten.

Alle info bij de hand
Alle info bij de hand

Voorzie je techniekers van alle informatie en handleidingen om een machine correct te onderhouden. Of om een specifieke herstelling snel en nauwgezet uit te voeren. Ook – en vooral – als je vloot erg divers is.

Uptime maximaliseren
Uptime maximaliseren

Krijg een melding wanneer het onderhoud voor een machine nadert. Door de periodieke onderhoudsbeurten tijdig in te plannen, blijft je vloot in optimale conditie. Zo maximaliseer je de uptime van je machines.

Proactieve partner voor je vloot

GemOne biedt voor elke vloot een gepaste oplossing. Van magazijnbeheer tot verhuur en gebruik op tal van locaties. Om een antwoord te bieden op al je noden en wensen zetten we dagelijks in op R&D. We ontwikkelen nieuwe toepassingen met meerwaarde voor jouw bedrijf. Dankzij de combinatie van compacte hardware en doorontwikkelde software.

 • Track & trace

  Weet op elk moment waar je voertuigen zich bevinden.

  Lees meer
 • Operationele efficiëntie

  Meet het gebruik en de efficiëntie van je vloot.

  Lees meer
 • Security & safety

  Zie wie je machines gebruikt en of dit veilig gebeurt.

  Lees meer

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren