background

Samen voor een veilige en efficiënte vloot

GemOne maakt een nauwgezet vlootbeheer mogelijk. Ons team werkt dagelijks aan een systeem dat inspeelt op de noden binnen je bedrijf. Antwoorden op de uitdagingen van vandaag en die van morgen.

Ons verhaal
Ons verhaal

We zetten onze eerste stappen in de telematica 10 jaar terug in Australië. Een interdisciplinair team ontwikkelde er een krachtig systeem om voertuigen vanop afstand te monitoren. GemOne werd in sneltempo een van de marktleiders. In 2014 kreeg het succesverhaal ook een Amerikaans hoofdstuk. Ondertussen hebben we een wereldwijde dekking. Vanuit 3 hoofdkantoren – in Amerika, Europa en Azië – en met een sterk lokaal dealernetwerk tillen we industriële vloten in alle windstreken naar een hoger niveau.

Telematica op maat van je vloot

With GemOne, we are able to combine all our telematic systems, allowing us to manage our full fleet effectively and efficiently on one single, dynamic platform.

quotes
Innovatieve partner

De wereld staat niet stil. Dat geldt zeker voor de bedrijfswereld. Als proactieve langetermijnpartner evolueert GemOne met je mee. We staan steeds klaar met producten, oplossingen en advies die je vooruit helpen. Of je nu fabrikant, verdeler of gebruiker van machines bent. Onze telematica plooit zich naar jouw wensen.

Bouwen op ervaring
Bouwen op ervaring

50 jaar ervaring met industriële apparatuur, 20 jaar in de digitalisering en ondertussen 10 jaar specialisatie in telematica. Dat zijn de stevige fundamenten van GemOne. We combineren telecommunicatie met computerwetenschappen tot een uniek systeem. Onze hardware stuurt objectspecifieke data naar een centraal systeem, dat toegankelijk is via een open platform. Zo dragen we, als betrouwbare partner, bij aan jouw efficiëntie en veiligheid.

Proactieve partner voor je vloot

Met Onyx en Sapphire heeft GemOne twee specifieke systemen ontwikkeld. Maar in feite presenteren we honderden verschillende oplossingen. Onze software is namelijk volledig personaliseerbaar en je kiest uit een ruim gamma met voertuigspecifieke accessoires. Met praktische resultaten op vlak van:

 • Track & trace

  Weet op elk moment waar je voertuigen zich bevinden.

  Lees meer
 • Operationele efficiëntie

  Meet het gebruik en de efficiëntie van je vloot.

  Lees meer
 • Security & safety

  Zie wie je machines gebruikt en of dit veilig gebeurt.

  Lees meer
 • Service & onderhoud

  Vermijd onverwachte kosten en downtime.

  Lees meer

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren