background

Track & Trace

Weet op elk moment precies waar je machines zich bevinden. Zowel binnen je gebouw, op je site als op verplaatsing. We rusten elke machine uit met een robuuste tracker, die voortdurend communiceert met het GemOne-platform.

De locatie van je machines kennen, dat spaart je veel tijd en kosten uit. In de dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook bij incidenten. GemOne trackt je vloot in real time en houdt de data bij. Voor latere opzoeking of rapportering. Met respect voor de gdpr-richtlijnen uiteraard.

Je ervaart de voordelen van GemOne dagelijks.

Snelle lokalisatie van een machine
Snelle lokalisatie van een machine

Vind een machine snel terug voor pick-up, aan het einde van een verhuurperiode of voor onderhoud. Google Maps tekent de route voor je uit, tot op enkele meters nauwkeurig.

Bescherming tegen diefstal of onderverhuur
Bescherming tegen diefstal of onderverhuur

Leg virtuele grenzen vast van het werkingsgebied van je machines, ook wel geofencing genoemd. Overschrijdt een machine deze grenzen dan krijg je meteen een melding. Ook als de machine niet in werking is, blijft ze gemonitord dankzij de interne batterij van de tracker.

Je magazijn optimaliseren
Je magazijn optimaliseren

Vind pijnpunten binnen je magazijn, werf of site. In combinatie met impactdetectie vertelt GemOne je waar de meeste incidenten gebeuren. Zo kan je deze zones verbeteren en het aantal incidenten naar beneden halen.

Proactieve partner voor je vloot

GemOne biedt voor elke vloot een gepaste oplossing. Van magazijnbeheer tot verhuur en gebruik op tal van locaties. Om een antwoord te bieden op al je noden en wensen zetten we dagelijks in op R&D. We ontwikkelen nieuwe toepassingen met meerwaarde voor jouw bedrijf. Dankzij de combinatie van compacte hardware en doorontwikkelde software.

 • Operationele efficiëntie

  Meet het gebruik en de efficiëntie van je vloot.

  Lees meer
 • Security & safety

  Zie wie je machines gebruikt en of dit veilig gebeurt.

  Lees meer
 • Service & onderhoud

  Vermijd onverwachte kosten en downtime.

  Lees meer

Lees meer over onze producten

Sapphire, premium product voor vorkliften

Sapphire maakt magazijnen veiliger en efficiënter. Het platform communiceert met je machines en omgekeerd. Klaar en duidelijk.

Boost je magazijn met Sapphire
Onyx, fleet management voor je mixed fleet

Onyx monitort je mixed fleet in real time. Met praktische voordelen. Van lokalisatie tot toegangscontrole.

Ontdek hoe Onyx je workflow helpt optimaliseren