background

Weet wat slimme telematica is, zodat je de volledige kracht van jouw vloot kunt benutten

Ontvang gratis artikels en inzichten over hoe telematica de material handling, constructie en verhuur-markt verandert.

Houdt uw machines niet langer tegen
Houdt uw machines niet langer tegen

Als dochteronderneming van TVH Parts kennen we de uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij het beheren van een vloot van industriële machines.

Waar bevinden verschillende delen van uw wagenpark zich in realtime? Hoe komt het dat sommige machines inactief zijn, terwijl andere constant overbelast lijken te zijn? Wie bedient uw machines en hoe kunt u hun veiligheid verbeteren?

Hier bij GemOne begrijpen we dergelijke problemen. We hebben ze zelf ervaren en hebben daarom onze telematicasystemen ontwikkeld. Zodat we de efficiëntie van jouw bedrijf kunnen verhogen

Telematica is de technologie die wordt gebruikt om een ​​breed scala aan gegevens en informatie over uw machines, voertuigen en gereedschappen te verzamelen en te visualiseren. Het gaat erom uw machines slim te maken.

Met kennis over telematicasystemen kunt u de nieuwste technologie kiezen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

We bieden die kennis aan in een gratis telematica-nieuwsbrief, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om beslissingen te nemen die het potentieel van uw industriële vloot zullen ontketenen.

Eén oplossing voor al uw behoeften
computer
Eén oplossing voor al uw behoeften

Met onze moderne telematicasystemen kunt u uw voertuigen volgen, de efficiëntie verhogen, veiliger werken en onverwachte stilstand voorkomen. Of u nu bezig bent met material handling of een gemengd industriële vloot beheert. Of u nu een verhuurbedrijf, een dealer of een eindgebruiker bent.

We kunnen elke machine, ongeacht het merk of model, op één enkel platform aansluiten, waardoor u maximaal kunt profiteren van de voordelen. Dit voor een individueel voertuig of een vloot van duizenden. Via dit ene platform bieden we u waardevolle bedrijfsgegevens, geweldige gebruikerservaring, continue ondersteuning en zorgeloze schaalbaarheid.

Uw machines hebben een stem. Als je weet hoe je moet luisteren, kunnen ze meer.

Lees meer over ons

Verzamel informatie van één machine tot een hele vloot

Lees meer over onze producten

Sapphire
Veiligheidsbeheer voor material handling

Sapphire is een veiligheidsbeheer oplossing voor de material handling-industrie, ontworpen voor zowel dealers als eindgebruikers van machines. Het is de volgende generatie telematica voor het industriële machinepark, een compleet ecosysteem dat uw magazijn veiliger en efficiënter maakt.

Lees meer over de Sapphire
Onyx
Fleet management voor uw industriële vloot

Onyx is een fleet management oplossing voor gemengde industriële vloten die plaats biedt aan alle merken en modellen machines en verschillende soorten trackers integreert, of deze nu van GemOne of van andere leveranciers zijn. Onyx monitort uw gemengde vloot in realtime. Weet waar een machine zich bevindt, wanneer deze wordt bediend en wanneer deze aan onderhoud toe is.

Lees meer over Onyx
We are GemOne
We are GemOne

We hebben 50 jaar ervaring met industriële machines, 20 jaar expertise in digitalisering en 10 jaar specialisatie in telematica.

We combineren telecommunicatie met computerwetenschap om een uniek systeem te leveren dat voldoet aan de behoeften van uw bedrijf van vandaag en beantwoordt aan de uitdagingen waarmee uw bedrijf morgen wordt geconfronteerd.

Met GemOne zijn we in staat al onze telematica systeem te combineren, waardoor we onze volledige vloot effectief en efficiënt kunnen beheren op één enkel dynamisch platform.

quotes

We bedienen een reeks klanten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en in Azië vanuit onze drie wereldwijde hoofdkantoren, waarmee we industriële vloten over de hele wereld naar een hoger niveau tillen.